Daily Current Affairs 10 July 2024

0
48
Daily Current Affairs 10 July 2024
Daily Current Affairs 10 July 2024

Current Affairs

Daily Current Affairs 10 July 2024: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

10 July 2024 Current Affairs

Ques 1. President Draupadi Murmu has awarded how many Kirti Chakras at the Defense Investiture Ceremony?
Ans. 10

Ques 2. Which player created a new national record in 3000 meters steeplechase at the Paris Diamond League 2024?
Ans. Avinash Sable

Ques 3. Who has launched the Nano Fertilizer Subsidy Scheme?
Ans. Amit Shah

Ques 4. Where has Chief Minister Bhajanlal Sharma launched ‘Jas- 2024′?
Ans. Sitapura, Jaipur

Ques 5. In which Union Territory has the ’33rd Mango Festival’ concluded?
Ans. Delhi

Ques 6. Who has been re-nominated as MD & CEO by ‘LIC’?
Ans. Siddharth Mohanty

Ques 7. With whom has the Department of Information Technology and Communication and I-Start Rajasthan signed an MoU to promote women industries?
Ans. TIE Rajasthan

Ques 8. Which Indian-origin MP has been made a minister in Britain?
Ans. Lisa Nandi

Ques 9. When will the Union Budget 2024-25 be presented?
Ans. 23 July

Ques 10. Which district administration has started the ‘Student-Police Dialogue’ program?
Ans. Sirohi

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Related Post

Tags: current affairs answers, current affairs in Hindi, today current affairs in Hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of India, Daily Current Affairs 01 July 2024, Daily Current Affairs 06 July 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here