Daily Current Affairs 09 July 2024

0
39
Daily Current Affairs 09 July 2024
Daily Current Affairs 09 July 2024

Current Affairs

Daily Current Affairs 09 July 2024: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

09 July 2024 Current Affairs

Ques 1. Who will become the new President of Iran?
Ans. Masoud Pezeshkian

Ques 2. The world famous Rath Yatra of Lord Jagannath is organized in which city?
Ans. Puri

Ques 3. In which state’s medical colleges will students start studying in Hindi medium from the upcoming academic session?
Ans. Bihar

Ques 4. Kaziranga National Park, which was in the news, is located in which state?
Ans. Assam

Ques 5. In which state of the Northeast, the 75th state-level ‘Forest Festival’ has been celebrated?
Ans. Manipur

Ques 6. Who has become the new Chief Justice of ‘Jharkhand High Court’?
Ans. Vidyut Ranjan

Ques 7. Who has launched the world’s first ‘CNG bike’?
Ans. Bajaj

Ques 8. Where has the first FIR been registered in the state under the new criminal laws implemented in the country?
Ans. Sadari Police Station, Pali

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Related Post

Tags: current affairs answers, current affairs in Hindi, today current affairs in Hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of India, Daily Current Affairs 01 July 2024, Daily Current Affairs 06 July 2024.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here