GK Question Series Eleven

0
23
GK Question Series Eleven
GK Question Series Eleven

GK Question Series Eleven

GK Question Series Eleven: In this, Blog we Define GK Question and answer in daily basis. It is very Important for All Competitive Exam Like: SSC, BANK, LDC, IA, Programmer, Etc. GK Question is Main topic for all exam.

GK Question Series Eleven

Ques 1. Where is the National Camel Research Institute located?
Ans. Bikaner

Ques 2. Where is the National Rice Research Institute?
Ans. Cuttack

Ques 3. Where is the National Geophysical Research Institute located?
Ans. Hyderabad

Ques 4. Where is the Indian Horticultural Research Institute located?
Ans. Bangalore

Ques 5. Where is the Indian Meteorological Observatory?
Ans. In Pune

Ques 6. Where is Salim Ali Ornithology and Natural History?
Ans. Center Coimbatore

Ques 7. Where is the Central Buffalo Research Institute?
Ans. Hisar

Ques 8. Where is the National Institute of Botany located?
Ans. Lucknow

Ques 9. Where is the Central Mining Research Centre?
Ans. Dhanbad (Jharkhand)

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: general knowledge questions with answers english, general knowledge questions with answers in hindi, 100 general knowledge questions and answers, general knowledge questions with answers pdf, Gk Question for UPSC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here