GK Question Series Twenty Two

0
35
GK Question Series Twenty Two
GK Question Series Twenty Two

GK Question Series Twenty Two

GK Question Series Twenty Two: In this, Blog we Define GK Question and answer in daily basis. It is very Important for All Competitive Exam Like: SSC, BANK, LDC, IA, Programmer, Etc. GK Question is Main topic for all exam.

GK Question Series Twenty Two

Ques 1. In which country was paper invented?
Ans. China

Ques 2. When did Nadir Shah attack India?
Ans. 1739 AD

Ques 3. Who built ‘Jama Masjid of Agra’?
Ans. Jahanara Begum

Ques 4. When did Shivaji die?
Ans. April 12, 1680

Ques 5. Who produces the sound of highest intensity?
Ans. Tiger

Ques 6. What is the botanical name of mango?
Ans. Mangifera Indica

Ques 7. Which is called the country of sunrise?
Ans. Japan

Ques 8. Where is Wankhed Stadium located?
Ans. Mumbai

Ques 9. Which is the noble gas used for the treatment of cancer?
Ans. Radon gas

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Tags: general knowledge questions with answers english, general knowledge questions with answers in hindi, 100 general knowledge questions and answers, general knowledge questions with answers pdf, Gk Question for UPSC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here