GK Question Series Ten

0
28
GK Question Series Ten
GK Question Series Ten

GK Question Series Ten

GK Question Series Ten: In this, Blog we Define GK Question and answer in daily basis. It is very Important for All Competitive Exam Like: SSC, BANK, LDC, IA, Programmer, Etc. GK Question is Main topic for all exam.

GK Question Series Ten

Ques 1. Where is the Indian Pulses Research Institute?
Ans. Kanpur

Ques 2. Where is the Indian Forest Survey Center located?
Ans. Dehradun

Ques 3. 24. Where is the Indian Institute of Chemical Biology located?
Ans. Kolkata

Ques 4. Where is the Botanical Survey of India located?
Ans. Kolkata

Ques 5. Where is the Central Soil and Salinity Research Institute located?
Ans. Karnal

Ques 6. Where is the Zoological Survey of India?
Ans. Kolkata

Ques 7. Where is the National Forestry Research Institute located?
Ans. Jhansi

Ques 8. Where is the Central Desert Research Institute located?
Ans. Jodhpur

Ques 9. Where is the Indian Meteorological Institute located?
Ans. New Delhi

Ques 10. Where is the Central Potato Research Institute?
Ans. Shimla

Ques 11. Where is the Indian Forest Research Institute located?
Ans. Dehradun

Ques 12. Where is the Indian Wildlife Research Institute located?
Ans. Dehradun

Ques 13. 21. Where is the Institute of Bacterial Technology located?
Ans. Chandigarh

Ques 14. Central Fuel Research Institute
Ans. Jadugora (Jharkhand)

Ques 15. Where is the Central Goat Research Institute?
Ans. Makhdoom

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: general knowledge questions with answers english, general knowledge questions with answers in hindi, 100 general knowledge questions and answers, general knowledge questions with answers pdf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here