• Thu. Feb 29th, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

Current Affairs 23 November 2023Current Affairs 23 November 2023

Current Affairs

Current Affairs 23 November 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

23 November 2023 Current Affairs

Ques 1. In which state ‘36th All India Santali Writers Festival’ has started?
Ans. Odisha

Ques 2. Which day is celebrated as World Hello Day?
Ans. 21 November

Ques 3. Who has represented India in the Dubai Air Show?
Ans. Ajay Bhatt

Ques 4. ‘Every Right for Every Child’ campaign has been launched by which state government to ensure equal opportunities for students?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 5. Where is Rajasthan’s third largest bird sanctuary being developed?
Ans. Nevata Dam, Jaipur

Ques 6. Which cricket board has been suspended by ICC?
Ans. Sri Lanka Cricket Board

Ques 7. Right-wing leader ‘Xavier Miley’ has been appointed the new President of which country?
Ans. Argentina

Ques 8. Which person won the Emmy Award 2023?
Ans. Veer Das

Ques 9. Which state has made dress code mandatory during duty hours in hospitals?
Ans. Tripura

Ques 10. Who was honored with the Special Recognition Award for Indian Cinema at the inaugural ceremony for his outstanding contribution to the Indian film industry?
Ans. Madhuri Dixit

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *