Current Affairs 21 November 2023

0
40
Current Affairs 21 November 2023
Current Affairs 21 November 2023

Current Affairs

Current Affairs 21 November 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

21 November 2023 Current Affairs

Ques 1. ’13th Hockey India Senior Men’s National Championship 2023′ has started?
Ans. Chennai

Ques 2. Where is the International Conference on Plant Health Management 2023 held?
Ans. Hyderabad

Ques 3. Who has been appointed as the new Director, Managing Director and CEO of Kotak Mahindra Bank in November 2023?
Ans. Ashok Vaswani

Ques 4. Who is the first footballer in the world to score 850 goals?
Ans. Cristiano Ronaldo

Ques 5. Which cricket team has qualified for the Champions Trophy for the first time? – Ans. Afghanistan

Ques 6. Where will the two-day ‘World Fisheries Conference 2023’ be organised?
Ans. Ahmedabad

Ques 7. Union Minister Kiren Rijiju will represent India in the oath ceremony of the President of which country?
Ans. maldives

Ques 8. Who is leading the Indian delegation to the Dubai Air Show 2023 to explore new avenues of cooperation?
Ans. Ajay K. Bhatt

Ques 9. NIA’s first AI based anti drone system “Indrajal” was unveiled where
Ans. Hyderabad

Ques 10. Which team has won the Hockey Asian Champions Trophy title for the second time?
Ans. Indian hockey team

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here