25 September 2023 Current Affairs

0
82
25 September 2023 Current Affairs
25 September 2023 Current Affairs

Current Affairs

25 September 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 25 September 2023 

Ques 1. Who has inaugurated the ‘International Lawyers Conference 2023’ organized at Vigyan Bhawan, New Delhi?
Ans. Narendra Modi

Ques 2. Which state government has launched instant birth registration for newborns in government health facilities?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 3. In which country will the 19th Asian Games be organized?
Ans. China

Ques 4. In which district of Jammu and Kashmir was the world’s oldest cedar tree found?
Ans. Doda

Ques 5. The annual naval maritime bilateral exercise ‘SIMBEX’ has started between India and which country?
Ans. Singapore

Ques 6. In which state was India’s first lighthouse festival celebrated?
Ans. Goa

Ques 7. Who has been selected by the Board of Control for Cricket in India as the official partner for the domestic and international seasons?
Ans. SBI Life

Ques 8. The Governor of which state has unveiled the logo of Kala Kranti Mission?
Ans. West Bengal

Ques 9. The Chief Minister of which state has launched the ‘Mukhyamantri Krishak Mitra Yojana’?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 10. In which state will India’s first lighthouse festival begin?
Ans. Goa

Ques 11. Who has become the top bowler in the recently released ICC ODI rankings?
Ans. Siraj

Ques 12. Who launched ‘Neo for Business’ banking platform for MSMEs?
Ans. Axis Bank

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 19 September 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here