21 May 2024 Current Affairs

0
71
21 May 2024 Current Affairs
21 May 2024 Current Affairs

Current Affairs

21 May 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 21 May 2024 

Ques 1. Who has been chosen as ‘Miss Pink Nepal’ at a grand event in Kathmandu?
Ans. Anmol Rai

Ques 2. The personality awarded with National Shiksha Ratna 2023 is-
Ans. Monica Jallianwada

Ques 3. Where has the Open Network for Digital Commerce ‘Startup Mahotsav’ been organised?
Ans. New Delhi

Ques 4. Former President of Indian Newspaper Society has passed away. What is his name?
Ans. Naresh Mohan

Ques 5. Which university has been awarded “+A” recognition by NAAC?
Ans. Gyan Vihar University

Ques 6. Who has become the new President of Supreme Court Bar Association (SCBA)?
Ans. Kapil Sibal

Ques 7. Nandini Dairy has been chosen as the sponsor of which country for the T20 World Cup?
Ans. scotland

Ques 8. Which district administration has the innovation of ‘Coffee with Divisional Commissioner’ under the Beti Bachao, Beti Padhao scheme?
Ans. Pali

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here