• Mon. Mar 4th, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

17 December 2023 Current Affairs17 December 2023 Current Affairs

Current Affairs

17 December 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 17 December 2023

Ques 1. Who has been honored with the ‘Director of the Year-2023’ award in the felicitation ceremony held at Hotel Clark Amer?
Ans. Narendra Singh Rawat

Ques 2. Which division has become the champion in the 25th annual horse riding competition of Uttar Pradesh Police?
Ans. Moradabad

Ques 3. NCPEDP-LTIWhich organization collaborated with the National Center for Promoting Employment of People with Disabilities (NCPEDP) to confer the Mindtree Helen Keller Award?
Ans. LTI Mindtree

Ques 4. ‘Integrated Ombudsman Scheme’ is related to which bank?
Ans. reserve Bank of India

Ques 5. The foundation stone of a terminal building has been laid at ‘Rajahmundry Airport’ of which state?
Ans. Andhra Pradesh

Ques 6. Who has been named as Time’s Person of the Year 2023?
Ans. Taylor Swift

Ques 7. Which state has hosted the 26th Eastern Regional Council meeting?
Ans. Bihar

Ques 8. India’s first satellite based Giga Fiber service has been recently launched by which company?
Ans. Reliance Jio

Ques 9. ‘Pendo Sanchez’ has again become the Prime Minister of which country?
Ans. spain

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs.

 

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *