Today Current Affairs 26 June 2024

0
50
Today Current Affairs 26 June 2024
Today Current Affairs 26 June 2024

Current Affairs

Today Current Affairs 26 June 2024: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

26 June 2024 Current Affairs

Ques 1. BIS has implemented how many new standards to enhance the safety of electric vehicles?
Ans. 2

Ques 2. Where has the 64th International Sugar Organization (ISO) Council meeting been held in India?
Ans. New Delhi

Ques 3. Which country will host the multinational air exercise Tarang Shakti?
Ans. India

Ques 4. Which IIT student Kalash Gupta has won the world’s largest coding competition?
Ans. IIT Delhi

Ques 5. In which district has the first Dogs Training and Breeding Center of BSF Rajasthan and Gujarat Frontier been opened?
Ans. Bikaner

Ques 6. Where has ISRO conducted the landing experiment of Reusable Launch Vehicle (RLV) ‘Pushpak’?
Ans. Chitradurga

Ques 7. Who has been given a one-year extension as the head of Intelligence Bureau in June 2024?
Ans. Tapan Kumar Deka

Ques 8. PM Modi released how many crores of rupees under PM Kisan Yojana?
Ans. 20,000 crore

Ques 9. In which district has Rajasthan Energy Minister Hiralal Nagar inaugurated solar plants under the ‘Pradhan Mantri Kusum-e Yojana’?
Ans. Bhimda, Barmer

Ques 10. To whom has the Union Home Ministry handed over the command of the Border Security Force (BSF) Rajasthan Frontier?
Ans. Mohanlal Garg

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Tags: current affairs answers, current affairs in Hindi, today current affairs in Hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of India.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here