Today Current Affairs 22 June 2024

0
68
Today Current Affairs 22 June 2024
Today Current Affairs 22 June 2024

Current Affairs

Today Current Affairs 22 June 2024: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

22 June 2024 Current Affairs 

Ques 1. Who has become the third country in Asia to approve gay marriage?
Ans. Thailand

Ques 2. What did North Korea and Russia agree to provide under their newly signed agreement during Putin’s visit to North Korea on June 20, 2024?
Ans. Military assistance

Ques 3. Where will the 10th ‘International Yoga Day 2024’ be held?
Ans. Srinagar

Ques 4. Jupiter Money got approval from whom to start prepaid wallet business?
Ans. RBI

Ques 5. Which player from Jaipur has won the silver medal in 25m pistol at the Deaf and Mute Women’s Shooting Championship held in Bhopal?
Ans. Anuya Prasad

Ques 6. Who has launched the website and mobile app for World Food India 2024?
Ans. Chirag Paswan

Ques 7. Where was the main function of the 10th International Yoga Day held in 2024?
Ans. Srinagar

Ques 8. Which has become the most expensive city in India for expatriates?
Ans. Mumbai

Ques 9. Where has Zomato made a Guinness World Record?
Ans. Mumbai

Ques 10. Who has been appointed as the Chief Electoral Officer of Rajasthan?
Ans. Naveen Mahajan

Ques 11. In which country will the Bonn Climate Conference 2024 be organized?
Ans. Germany

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here