Daily Current Affairs 21 June 2024

0
41
Daily Current Affairs 21 June 2024
Daily Current Affairs 21 June 2024

Daily Current Affairs

Daily Current Affairs 21 June 2024: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

21 June 2024 Daily Current Affairs 

Ques 1. Which medal has Neeraj Chopra won in the javelin throw competition of the World Athletics Continental Gold Tour?
Ans. Gold Medal

Ques 2. What is the new MSP for paddy (general) for the marketing season 2024-25?
Ans. Rs. 2300 per quintal

Ques 3. Who has topped the ‘Environmental Performance Index 2024’?
Ans. Estonia

Ques 4. Which fort of Rajasthan has been displayed at Times Square in New York?
Ans. Chittorgarh Fort

Ques 5. Malabar River Festival 2024 will be organized in which state?
Ans. Kerala

Ques 6. Which district ranks first in the state in terms of providing tap water to homes under Jal Jeevan Mission?
Ans. Ajmer

Ques 7. Which country’s player David Weese has announced his retirement from international cricket?
Ans. Namibia

Ques 8. Which disabled teacher of Kendriya Vidyalaya Air Force, Jodhpur has completed the journey of Mission South North on a tri-scooter?
Ans. Jagdish Lohar

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here