Current Affairs Latest || 20 July 2021

1
100
Current Affairs Latest
Current Affairs Latest 20 July 2021

Current Affairs Latest

Current Affairs Latest : Current Affairs are the main part of all competitive exams. On our website daily updated Current Affairs for all students.

Current Affairs 2021

Ques 1. Who has approved the establishment of the world’s largest radio telescope?
Ans. SKAO

Ques 2. Which new booking facility has been launched by IRCTC?
Ans. bus booking

Ques 3. According to the Centers for Disease Control and Prevention, which city has reported the first case of monkeypox?
Ans. Texas

Ques 4. Which country has chaired the meeting of the business group named Asia-Pacific Economic Cooperation?
Ans. New Zealand

Ques 5. Which integrated rating has been issued by the Power Minister for the State Power Distribution Units in New Delhi?
Ans. 9th

Ques 6. How many crores has crossed the figure of covid-19 vaccination in India?
Ans. 40 crore

Ques 7. Who has launched the “Safe Forest, Dhan and Udyam” campaign with the Kovid vaccine?
Ans. Arjun Munda

Ques 8. For which time Bashar Assad has become the President of Syria?
Ans. fourth

Ques 9. Who has formalized the registration process of vintage motor vehicles to promote vintage vehicles?
Ans. Nitin Gadkari

Ques 10. In which state Shri Rajiv Ranjan Mishra has approved new projects for the revival of 6 polluted rivers?
Ans. Uttarakhand

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs upsc

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here