Current Affairs 31 October 2023

0
209
Current Affairs 31 October 2023
Current Affairs 31 October 2023

Current Affairs

Current Affairs 31 October 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

31 October 2023 Current Affairs

Ques 1. Where has the Indian Army organized Chanakya Raksha Samvad 2023?
Ans. New Delhi

Ques 2. Which state government has launched the ‘Clean Festival Clean Family’ campaign?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 3. Which Indian-origin astronomer at UK university helps solve universe mystery?
Ans. Vic Dhillon

Ques 4. In which edition did the Union Territory of Jammu and Kashmir celebrate its merger day?
Ans. 76

Ques 5. In which state has Union Education Minister Dharmendra Pradhan launched 124 ‘PM Shri Schools’?
Ans. Haryana

Ques 6. Which country has signed 12 new cooperation agreements with China in various fields?
Ans. Colombia

Ques 7. Which Malaysian actress has become a member of the International Olympic Committee?
Ans. Michelle Yeoh

Ques 8. Who helped India reach the coveted three-figure mark at the Para Asian Games 2022?
Ans. Dilip Gavit

Ques 9. Who has been appointed by BCCI as the head coach of the Indian women’s cricket team?
Ans. Amol Muzumdar

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here