Current Affairs 30 November 2023

0
40
Current Affairs 30 November 2023
Current Affairs 30 November 2023

Current Affairs

Current Affairs 30 November 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

30 November 2023 Current Affairs

Ques 1. Which country will preside over the ‘International Sugar Organization’ (ISO) in the year 2024?
Ans. India

Ques 2. Who inaugurated HamFest 2023 at Science City, Ahmedabad?
Ans. Devusingh Chauhan

Ques 3. Which state has got GI tag for ‘Cashew’?
Ans. Goa

Ques 4. On which date has the Uttar Pradesh government announced to celebrate ‘No Non-Veg Day’?
Ans. 25 November

Ques 5. Rajneesh Goyal has been named as the 40th Chief Secretary of which state?
Ans. Karnataka

Ques 6. Who has AS-IT-IS Nutrition appointed as its brand ambassador?
Ans. Ravindra Jadeja

Ques 7. In which district has Chief Minister Yogi Adityanath inaugurated and laid the foundation stone of projects worth Rs 175 crore?
Ans. Gorakhpur

Ques 8. Who has become the second youngest player to win the National Squash Championship title?
Ans. Anahat Singh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here