• Tue. Feb 27th, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

Current Affairs 29 November 2023Current Affairs 29 November 2023

Current Affairs

Current Affairs 29 November 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

29 November 2023 Current Affairs

Ques 1. In which city of Uttar Pradesh has Khadi Artisans Conference-2023 been organized?
Ans. Varanasi

Ques 2. In which year did Ahom Empire commander Lachit Borphukan fight the battle of Saraighat?
Ans. 1671

Ques 3. Which state government has launched ‘Mission Daksh’?
Ans. Bihar

Ques 4. In which state ‘Global Professional Accountants Conference 2023’ has been inaugurated?
Ans. Gujarat

Ques 5. Which country has announced to invest in many sectors including defense and space in Uttar Pradesh?
Ans. Belgium

Ques 6. Who became the second youngest player to win the National Squash Championship?
Ans. Anahat Singh

Ques 7. Which railway station has received platinum certification from IGBC?
Ans. Vijayawada Railway Station

Ques 8. Sitaram Jaipuria Foundation has recently given an award of how many rupees to doctors?
Ans. Rs 90 lakh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *