Current Affairs 26 November 2023

0
42
Current Affairs 26 November 2023
Current Affairs 26 November 2023

Current Affairs

Current Affairs 26 November 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

26 November 2023 Current Affairs

Ques 1. From which state has President Draupadi Murmu ji launched the national education campaign named ‘New Education for New India’?
Ans. Odisha

Ques 2. What is the focus of the first regional conference organized by NALSA?
Ans. Access to legal aid

Ques 3. Who has been appointed as the Chairman of the Advisory Committee of Mumbai Utsav?
Ans. Anand Mahindra

Ques 4. Who has won the World Billiards Championship for the 26th time?
Ans. Pankaj Advani

Ques 5. How many rupees has been announced by ‘All India Chess Federation’ to give to chess players for preparation?
Ans. 2 crore rupees

Ques 6. In which state ‘Water Smart Kid Campaign’ has been launched for water conservation awareness?
Ans. Meghalaya

Ques 7. Which country’s embassy has announced permanent closure in New Delhi?
Ans. Afghanistan

Ques 8. Where will the first edition of Khelo India Para Games be held?
Ans. New Delhi

Ques 9. With whom has Eko partnered as the voice of customers?
Ans. R Aadhavan

Ques 10. When was ‘International Day to End Impunity for Crimes against Journalists’ celebrated?
Ans. 2 November

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here