Current Affairs 26 July 2023

0
108
Current Affairs 26 July 2023
Current Affairs 26 July 2023

Current Affairs 

Current Affairs 26 July 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

26 July 2023 Current Affairs 

Ques 1. Which country’s President ‘Ranil Wickremesinghe’ has come on a two-day official visit to India?
Ans. Sri Lanka

Ques 2. In which state Indian Air Force Day parade and air show was organized in the year 2023?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 3. Who has won the Hungarian Grand Prix?
Ans. Max Verstappen

Ques 4. In which sport did Sarita and Rakesh win gold for India in July 2023?
Ans. archery

Ques 5. Which will be the first city in the world to have seven jungle safaris?
Ans. Jaipur

Ques 6. Which state government will develop 351 ‘Nagar Vatika’ in 14 cities?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 7. Which state government has become the first state in India to pass the Minimum Income Guarantee Bill?
Ans. Rajasthan

Ques 8. Which state government will work for beautification of 948 heritage trees?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 9. Who has been appointed as the Ambassador of India to Indonesia?
Ans. Sandeep Chakraborty

Ques 10. Which state government has unveiled the semiconductor policy?
Ans. Gujarat

Ques 11. Who won the Korea Open 2023 title?
Ans. Satvik and Chirag

Ques 12. Which program has been brought by the State Education Department to make teaching more interesting and inspiring for the teachers?
Ans. Teacher Stars of Rajasthan

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here