Current Affairs 25 July 2023

0
98
Current Affairs 25 July 2023
Current Affairs 25 July 2023

Current Affairs

Current Affairs 25 July 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

25 July 2023 Current Affairs

Ques 1. India and which country have signed MoU to develop ‘semiconductor ecosystem’?
Ans. Japan

Ques 2. Which airline company has been allowed by the Directorate General of Civil Aviation (DGCA) to resume operations?
Ans. go fast

Ques 3. Who has recently become the second England bowler to take 600 wickets in Test cricket?
Ans. stuart broad

Ques 4. To which country the US will give a military aid package of $400 million?
Ans. Ukraine

Ques 5. Which country has recorded its first case of polio after a decade?
Ans. America

Ques 6. Which country appointed Admiral Lisa Franchetti as the first woman to become the top naval officer?
Ans. US

Ques 7. Where will the recently held Air Force Day Parade be organized?
Ans. Prayagraj (Uttar Pradesh)

Ques 8. Who has topped the Export Preparedness Index of NITI Aayog?
Ans. Tamil Nadu

Ques 9. Who has become the Chief of SBI Capital Markets Limited?
Ans. Raj Kumar Sinha

Ques 10. Who has been appointed as the CEO of Jaguar Land Rover for three years?
Ans. Adrian Mardell

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here