Current Affairs 24 July 2023

0
116
Current Affairs 24 July 2023
Current Affairs 24 July 2023

Current Affairs

Current Affairs 24 July 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

24 July 2023 Current Affairs 

Ques 1. When is the International Nelson Mandela Day celebrated?
Ans. July 18

Ques 2. Where has the Karkingka Babu Wali ceremony started?
Ans. Kerala

Ques 3. Sandeep Chakraborty has been appointed as the next ambassador of which country?
Ans. indonesia

Ques 4. Which country’s Defense Minister Jorge Enrique Vachana has come on a four-day visit to India?
Ans. Argentina

Ques 5. Which state has approved the proposal to start Teacher Interface for Excellence programme?
Ans. Rajasthan

Ques 6. Where is the ‘Chachin Grazing Festival’ celebrated?
Ans. Arunachal Pradesh

Ques 7. On which day the National Mango Day is celebrated?
Ans. 22 July

Ques 8. Which company bagged order worth ₹7000 crore for Mumbai-Ahmedabad Rail Project?
Ans. L&T

Ques 9. Where is the ‘PM MITRA Textile Park’ in Maharashtra?
Ans. Amaravati

Ques 10. Which state has topped the Grievance Redressal Index?
Ans. Sikkim

Ques 11. Which cricketer has become the 10th cricketer to play 500 international matches?
Ans. Virat Kohli

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here