• Tue. Feb 27th, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

Current Affairs 21 July 2023Current Affairs 21 July 2023

Current Affairs

Current Affairs 21 July 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

21 July 2023 Current Affairs 

Ques 1. In which state ‘Chachin Grazing’ festival is celebrated?
Ans. Arunachal Pradesh

Ques 2. Which Marathi actor passed away recently at the age of 77?
Ans. Ravindra Mahajani

Ques 3. In July 2023, India and Argentina signed an agreement to strengthen cooperation in which field?
Ans. in defense sector

Ques 4. When is World Chess Day celebrated?
Ans. 20 July

Ques 5. Which country’s Defense Minister ‘Jorge Enrique Taiana’ has come on a four-day visit to India?
Ans. Argentina

Ques 6. EIB will provide 01 billion Euro for green hydrogen mission in which nation?
Ans. India

Ques 7. Where is India’s first Vedic theme park opened?
Ans. Noida

Ques 8. Which medal has been won by Gautam Bhanot and Abhinav Shaw in the ISSF Junior World Cup?
Ans. Gold Medal

Ques 9. With which company has Meta partnered for its latest AI model LLAMA-2?
Ans. Microsoft

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *