Current Affairs 14 November 2023

0
34
Current Affairs 14 November 2023
Current Affairs 14 November 2023

Current Affairs

Current Affairs 14 November 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

14 November 2023 Current Affairs

Ques 1. Which country has been added to the UK’s list of safe states along with India?
Ans. Georgia

Ques 2. Which edition of the Special Forces and Diving Refresher Camp is currently being conducted?
Ans. 14th

Ques 3. India and which nation border forces have joined hands to tackle crime?
Ans. Nepal

Ques 4. Which state became the first state to cross the 200 medal tally in the 37th National Games?
Ans. Maharashtra

Ques 5. What is the full capacity of the Supreme Court of India?
Ans. 34

Ques 6. Who has inaugurated ‘Mitti Café’ in the Supreme Court?
Ans. DY Chandrachud

Ques 7. Who was re-elected to a third term in the New Jersey Senate in the 11th Congressional District?
Ans. Vin Gopal

Ques 8. Who won the individual title in the Asian Archery Championship?
Ans. Preneet Kaur

Ques 9. Where will India’s largest cold oil production facility be opened?
Ans. Gujarat

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here