Current Affairs || 14 July 2021

1
149
Current Affairs Today
Current Affairs

Current Affairs 

Current Affairs  : In this post we share about current affairs. It is the main part of all competitive exam. This topic is very hard to learn because it’s change day by day.

Current Affairs GK

Ques 1. Which team has won the Euro 2020 title?
Ans: Italy team

Ques 2. Which Grand Slam has Novak Djokovic won the tittle of wimbledon 2021?
Ans: 20th

Ques 3. Which day is celebrate June 13th around the world?
Ans: French fries day

Ques 4. Bharati Tarak Sajan Prakash Which Bharati Tyrek has become the ticket to the Olympics on the basis of swimming?
Ans. Sameer Banerjee

Ques 5. Which female player has won the (women’s singles final) Wimbledon Tennis Grand Slam tittle ?
Ans: Ashligh barty

Ques 6. Which country’s Supreme Court has order to make Sher Bahadur Deuba the Prime Minister within two days?
Ans. Nepal

Ques 7. Indian swimmer Sajan Prakash has become which Indian swimmer to get in the Olympic ticket on the basis of timing?
Ans. first

Ques 8. Which airlines won the award 2021 “Airline of the Year”
Ans. Korean Airlines

Ques 9. In which city of India the National Dolphin Research Center has been announced to be placed?
Ans. Patna

Ques 10. Which billionaire has become the British billionaire Richard Branson to fly in the space?
Ans. First

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags:  current affairs of today, current affairs gk today.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here