31 October 2022 Current Affairs

0
63
31 October 2022 Current Affairs
31 October 2022 Current Affairs

Current Affairs

31 October 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 31 October 2022 

Ques 1. Which country will lift the remarriage ban on pregnant women?
Ans. Japan

Ques 2. Which state has achieved 100% domestic water connection under Jal Jeevan Mission?
Ans. Gujarat

Ques 3. Who has been honored with the highest award ‘The Order of the Long Leaf Pine by the US State of North Carolina?
Ans. Swadesh Chatterjee

Ques 4. Who has inaugurated the gallery of Gatha Swaraj at Scindia Museum Gwalior?
Ans. Amit Shah

Ques 5. Who has taken over the entire run of Twitter?
Ans. Elon Musk

Ques 6. Which nation will host the 91st INTERPOL General Assembly in 2023?
Ans. Austria

Ques 7. Which nation will host the 2023 Asian Cup football tournament?
Ans. Qatar

Ques 8. By which year has NIA announced its offices in every state?
Ans. 2024

Ques 9. Which stock exchange has launched Electronic Gold Receipts (EGR) on its platform?
Ans. Bombay Stock Exchange

Ques 10. Where has the 22nd World Blockchain Summit started?
Ans. Dubai

Ques 11. Who will make the transport aircraft for the Indian Air Force?
Ans. Tata Airbase

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here