31 May 2024 Current Affairs

0
29
31 May 2024 Current Affairs
31 May 2024 Current Affairs

Current Affairs

31 May 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 31 May 2024

Ques 1. India has announced a one million dollar aid to which country in the wake of the devastating landslide?
Ans. Papua New Guinea

Ques 2. According to the waterhole census conducted on May 23, 2024, how many Great Indian Bustards are left in the National Desert Park, Jaisalmer?
Ans. 64

Ques 3. Who has been appointed as the Chairman of the Staff Selection Commission (SSC)?
Ans. Rakesh Ranjan

Ques 4. Where has the Cyber ​​Security Conclave been organized?
Ans. New Delhi

Ques 5. Which district of Rajasthan has ranked first in the State Ranking of National Vaccination Program- 2024?
Ans. Banswara

Ques 6. Tata Consultancy Services (TCS) has signed an agreement with ‘Bergen Bank’ of which country?
Ans. Kuwait

Ques 7. Mount Ibu volcano has erupted in which country?
Ans. Indonesia

Ques 8. In which reservation category has the bisexual transgender community been included by the Rajasthan government?
Ans. Other Backward Classes (OBC)

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here