31 July 2023 Daily Current Affairs

0
83
31 July 2023 Daily Current Affairs
31 July 2023 Daily Current Affairs

Current Affairs

31 July 2023 Daily Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs

Ques 1. Who has been elected as the President of the 13th Ministerial Conference of WTO?
Ans. Dr. Thani Al Zeyoudi

Ques 2. Who has been selected by NASA and the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) to develop nuclear rocket engines?
Ans. Lockheed Martin

Ques 3. The book titled “Memories Never Die” has been released by
Ans. Amit Shah

Ques 4. Where has Home Minister Amit Shah laid the foundation stone of the 108 feet tall statue of Lord Shri Ram?
Ans. Kurnool

Ques 5. Where will the ‘BRICS Urbanization Forum’ be organized?
Ans. South Africa

Ques 6. India and Malaysia held a meeting on military cooperation in New Delhi. What was its version?
Ans. 10th

Ques 7. Where is the “Civil-20” summit being organized?
Ans. Jipur (Rajasthan)

Ques 8. Where will the radio station for the inmates be started in the jail
Ans. Kanpur

Ques 9. “Jeevan Kiran” term assurance plan is related to which company?
Ans. Life Insurance Corporation of India

Ques 10. Which ship of the Indian Navy has recently reached Sri Lanka?
Ans. INS Khanjar

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 31 July 2023 Daily Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here