29 July 2023 Current Affairs

0
133
29 July 2023 Current Affairs
29 July 2023 Current Affairs

Current Affairs

29 July 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 29 July 2023 

Ques 1. Which country has won the title of ‘ICC Development Initiative of the Year’?
Ans. Namibia

Ques 2. When is National Broadcasting Day celebrated?
Ans. July 23

Ques 3. Where has the Prime Minister come to Rajasthan on July 27, 2023?
Ans. Sikar

Ques 4. At which place in Rajasthan did PM Modi dedicate 1.25 lakh PM Kisan Samridhi Kendra to the nation?
Ans. in Sikar, Rajasthan

Ques 5. When is the 85th Raising Day of CRPF celebrated?
Ans. 27 July

Ques 6. Which state government has appointed ‘Ashwamegh Devi’ as the chairperson of the State Women’s Commission?
Ans. Bihar

Ques 7. Who has topped the QS Best Student Cities 2024 ranking?
Ans. London

Ques 8. Who has won the prestigious International Annie Award?
Ans. Thalappil Pradeep

Ques 9. Where is the three-day ‘Ujjwal Rajasthan-2023 Exhibition’ being organized by the Government of India from 27th July?
Ans. Udaipur

Ques 10. Heli Summit 2023 and RCS Udaan – 5.2 have been inaugurated in which state?
Ans. Madhya Pradesh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here