31 December 2022 Current Affairs

0
70
31 December 2022 Current Affairs
31 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

31 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 31 December 2022 

Ques 1. When is Indian Navy Day celebrated?
Ans. 04 December

Ques 2. How much does the Google search engine earn from the search done by common people every minute?
Ans. 2 crore rupees

Ques 3. When is ‘World Heart Day’ observed every year to spread awareness about heart disease?
Ans. 29 September

Ques 4. Who has become the CEO of Suryoday Small Finance Bank?
Ans. Bhaskar Babu

Ques 5. When is the 66th death anniversary of Dr. Bhimrao Ambedkar celebrated?
Ans. 06 December

Ques 6. In which state is India’s widest bridge being built so far, which was inaugurated by Highways Minister Nitin Gadkari on 29 December?
Ans. In Goa

Ques 7. When is Bangladesh India’s 51st Friendship Day celebrated?
Ans. 06 December

Ques 8. The United States is finalizing plans to send Patriot missile defense systems to which country?
Ans. Ukraine

Ques 9. In the MoU signed between MP State Cooperative Dairy Federation and which bank, cattle rearers will get a loan to buy milch cattle?
Ans. State Bank Of India

Ques 10. How many small stations will the Railways upgrade under the Amrit Bharat Station Scheme?
Ans. 1000

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here