30 September 2022 Current Affairs

0
74
30 September 2022 Current Affairs
30 September 2022 Current Affairs

Current Affairs

30 September 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 30 September 2022

Ques 1. The National Anti-Corruption Commission Bill is related to which country?
Ans. Australia

Ques 2. Who has been elected as the Director General of the Indian Council of Medical Research (ICMR)?
Ans. Dr. Rajiv Behl

Ques 3. What is the new target of reduction in particulate matter concentration in cities under the National Clean Air Program (NCAP) by 2026?
Ans. 40%

Ques 4. Which Town of Uttar Pradesh has been declared as the first SCO tourism and cultural capital?
Ans. Varanasi

Ques 5. How many cities have been selected by the central government to conduct clean air survey of cities?
Ans. 131 cities

Ques 6. In which state Tamirapani river is in news?
Ans. Tamil Nadu

Ques 7. President Vladimir Putin granted which American American absconding citizenship in Russia
Ans. Andrew Snowden

Ques 8. Amazon has tied up with whom to set up its first solar project in India?
Ans. Amp Energy

Ques 9. Who has been appointed as the new director of AIIMS Delhi?
Ans. Dr. M. Sri Niwas

Ques 10. In which stadium of Jaipur the Waco India National Kick Boxing Championship competition started?
Ans. Sawai Man Singh Stadium

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here