25 September 2022 Current Affairs

0
117
25 September 2022 Current Affairs
25 September 2022 Current Affairs

Current Affairs

25 September 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 25 September 2022 

Ques 1. Which day is celebrated on 24th September?
Ans. Bluebird of Happiness Day

Ques 2. Which medal has Vinesh Phogat won at the World Wrestling Championships in Serbia?
Ans. A bronze

Ques 3. Who has been made the trustee of PM Cares Fund?
Ans. Ratan Tata

Ques 4. Bill and Melinda Gates Foundation has honored how many people with “Goalkeepers Global Goals Awards”?
Ans. 4 people

Ques 5. Which bank managing director and the executive officer has recently inaugurated a hacking lab in Hyderabad?
Ans. Union Bank of India

Ques 6. With which nation India has signed an agreement to increase defense cooperation?
Ans. Egypt Country

Ques 7. Which nation will India invite as a guest country during the G-20 presidency?
Ans. Bangladesh

Ques 8. Who has been honored with the “Prestigious Patil Memorial Award”?
Ans. Alia Bhatt

Ques 9. Who has been appointed as the new Director of All India Institute of Medical Sciences (AIIMS)?
Ans. Dean Dr. M Srinivas

Ques 10. Which Kingdom has launched the “No Back Day” campaign?
Ans. Bihar

Ques 11. Who has been elected the President of the Indian Newspaper Society (INS)?
Ans. Raja Prasad Reddy

Ques 12. Who has been on top in the implementation of Mission Amrit Sarovar?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 13. When is World Rose Day celebrated?
Ans. 22nd September

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here