30 November 2022 Current Affairs

0
59
30 November 2022 Current Affairs
30 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

30 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 30 November 2022 

Ques 1. Who has been elected as the chairman of IOA’s ‘Athletes Commission’?
Ans. Mary Kom

Ques 2. The joint military exercise ‘Harimau Shakti 2022’ is being conducted between India and which country from November 28 to December 12, 2022.
Ans. Malaysia

Ques 3. With which country India started a joint military exercise named Austra Hind 22?
Ans. Australia

Ques 4. Who wrote the book ‘Nalnada Until We Meet Again’?
Ans. Gautam Bora

Ques 5. Where was the 25th National Conference on e-Governance held in which Union Territory?
Ans. Jammu and Kashmir

Ques 6. Which satellite was successfully launched by PSLV-C54 recently?
Ans. EOS-06

Ques 7. Which country is hosting the Asia Pacific Broadcasting Union General Assembly 2022?
Ans. India

Ques 8. For how many years has the tenure of ED director SK Mishra been extended?
Ans. One

Ques 9. Which platform has won the Best E-learning Platform award by ASSOCHAM?
Ans. policy digital

Ques 10. In which city will Aero India 2023 be organized in February 2023?
Ans. Bangalore

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here