29 November 2022 Current Affairs

0
54
29 November 2022 Current Affairs
29 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

29 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 29 November 2022 

Ques 1. Who was appointed as the Nikshay Mitra Ambassador by the Central Government?
Ans. Deepa Malik

Ques 2. When is Naturopathy Day celebrated?
Ans. 18 November

Ques 3. Which city will host India’s first G-20 Sherpa meeting from December 04 to 07, 2022?
Ans. Udaipur, Rajasthan

Ques 4. Which bank has got the award for the Atal Pension Yojana nomination?
Ans. KVG Bank

Ques 5. With which country Qatar signed the world’s longest gas supply deal?
Ans. China

Ques 6. The Karnataka government will provide special grants to Kannada language schools in which state?
Ans. Maharashtra

Ques 7. When is National Milk Day celebrated?
Ans. 26 November

Ques 8. Who is the first turbaned Sikh appointed as the Deputy Mayor of Brampton city of Canada?
Ans. Harkirat Singh

Ques 9. Which film won the 53-over challenge award at the International Film Festival of India?
Ans. Dear Diary

Ques 10. Which nation has won the Excellence in Leadership in Family Planning Award?
Ans. India

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here