28 November 2022 Current Affairs

0
68
28 November 2022 Current Affairs
28 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

28 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 28 November 2022 

Ques 1. Who was appointed as the Vice President by the International Cricket Council (ICC)?
Ans. Imran Khwaja

Ques 2. Who has been honored with the Sumitra Charat Ram Award?
Ans. Uma Sharma

Ques 3. Who has been appointed as the new (PM) Prime Minister of Peru?
Ans. Betsy Chavez Chino

Ques 4. Where is the Indian Air Force conducting Exercise Samanvay 2022?
Ans. Agra

Ques 5. Which footballer has equaled the legend, Diego, in the most number of World Cup matches?
Ans. Massey

Ques 6. Which state has the largest installed grid-interactive renewable energy capacity in India?
Ans. Karnataka

Ques 7. The Government of India has invited the President of which nation as the chief guest for the Republic Day Parade 2023?
Ans. Egypt

Ques 8. LG Asim Munir has become the new army chief of which country?
Ans. Pakistan

Ques 9. Which packaged drinking water company was acquired by Tata Consumer Products?
Ans. Bisleri

Ques 10. Naval exercise Naseem Al Brahma 2022 has taken place between India and which country?
Ans. Oman

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here