29 December 2022 Current Affairs

0
77
29 December 2022 Current Affairs
29 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

29 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 29 December 2022 

Ques 1. Which country is ending visa-free entry for Indians from January 1?
Ans. Servia

Ques 2. Which state’s ‘Raktse Carpo Khubani’ has got a GI tag?
Ans. Ladakh

Ques 3. Which state/central government has announced to the deployment of government school teachers on COVID-19 duty during winter break?
Ans. Delhi government

Ques 4. Who has approved the social stock exchange of BSE recently?
Ans. SEBI

Ques 5. Which Amrat Mahotsav has been celebrated by Shree Swaminarayan Gurukul Rajkot Sansthan?
Ans. 75th

Ques 6. Who was appointed as the chairman of the National Highways Authority of India?
Ans. Santosh Kumar Yadav

Ques 7. How many T20 International matches will be played between India and Sri Lanka in January 2023?
Ans. three

Ques 8. Who was recently declared the winner of ‘India’s Best Globally Competitive Power Company’ at the Prakashmay 15th Inertia Awards 2022′?
Ans. NHPC Limited

Ques 9. Which country has passed the new transgender law?
Ans. Spain

Ques 10. When is Veer Bal Diwas celebrated?
Ans. 26 December

Ques 11. Union Minister Anurag Singh Thakur launched Sports Science Center in which city?
Ans. Udupi

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here