28 December 2022 Current Affairs

0
46
28 December 2022 Current Affairs
28 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

28 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 28 December 2022 

Ques 1. Which state government started the Balsnehi bus service?
Ans. Maharashtra

Ques 2. Defense Ministry of India has given permission to deploy which missile on the border of China and Pakistan?
Ans. Pralay Missile

Ques 3. In which state the first Bande Bharat Express will be flagged off on 30 December 2022?
Ans. West Bengal

Ques 4. On which day the ongoing International Forest Fair was concluded in Bhopal?
Ans. 26 December 2022

Ques 5. Who has announced three new schemes for Jammu and Kashmir?
Ans. Lieutenant Governor Manoj Sinha

Ques 6. Who has been honored with the Breakthrough Prize in Mathematics 2023?
Ans. Daniel Spielman

Ques 7. Which state stood second in average monthly income per farmer household?
Ans. Punjab

Ques 8. Between which two countries will the Veer Guardian exercise 2023 be started?
Ans. India and Japan

Ques 9. What is the percentage share of Gautam Adani in NDTV?
Ans. 65%

Ques 10. In which city did Vice President Jagdeep Dhankhar inaugurate the third edition of the Lok Manthan program?
Ans. Guwahati

Ques 11. Right to Repair portal was unveiled by whom?
Ans. Piyush Goyal

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here