29 August 2022 Current Affairs

0
33
29 August 2022 Current Affairs
29 August 2022 Current Affairs

Current Affairs

29 August 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams. CA

Current Affairs 29 August 2022 

Ques 1. Which state has won the Silver Award at Outlook Traveler Awards-2022 for Best Mountain, Hill View Destination?
Ans. Tamil Nadu

Ques 2. The length of national highways in the country has been targeted to be how many kilometers by 2025?
Ans. 1.8 Lakh Kilometers

Ques 3. Who was sworn in as the 49th Chief Justice of India in August 2022?
Ans. U.U. Lalit

Ques 4. Which state’s Anang Tal lake has been declared a monument of national importance?
Ans. Delhi

Ques 5. According to the ICRA report, what is the Indian GDP estimated to be in the first quarter of 2023?
Ans. 13 %

Ques 6. Who became the first player to play 100 T20 matches for the country?
Ans. Virat Kohli

Ques 7. Where has Narendra Modi inaugurated Homi Bhabha Cancer Hospital?
Ans. In Mohali

Ques 8. Which was declared a monument of national importance?
Ans. Anang Tal Lake

Ques 9. Which insurance company has launched ‘All Things EV’, a one-stop-solution portal for Electric Vehicles (EVs)?
Ans. HDFC Ergo General Insurance Company

Ques 10. With whom has UNESCO partnered to protect the cultural heritage of India?
Ans. Royal Enfield

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here