28 January 2023 Current Affairs

0
463
28 January 2023 Current Affairs
28 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

28 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 28 January 2023 

Ques 1. Which state government announced on Republic Day that it would start the unemployment allowance scheme from April 1?
Ans. Chhattisgarh

Ques 2. North India’s largest floating solar project of 2000kWp has been inaugurated in which town?
Ans. Chandigarh

Ques 3. Who has announced the T20 Team of the Year for 2022 for both men’s and women’s cricket?
Ans. BCCI

Ques 4. Who presented the Prime Minister’s National Child Awards?
Ans. Draupadi Murmu

Ques 5. In which city the first India Stack Developer Conference has been organized?
Ans. New Delhi

Ques 6. India’s first online gaming center of excellence will be set up in which kingdom?
Ans. Meghalaya

Ques 7. In January 2023, Prashant Bharti signed an MoU with the media authority of which country?
Ans. Egypt

Ques 8. Chris Hipkins has been sworn in as the Prime Minister of which nation?
Ans. New Zealand

Ques 9. ‘David Crosby’ has passed away. Who was he?
Ans. singer

Ques 10. Aska police station of which Indian state has become the number one police station in the country?
Ans. Odisha

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here