27 January 2023 Current Affairs

0
185
27 January 2023 Current Affairs
27 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

27 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 27 January 2023 

Ques 1. Which nation’s President will be the chief guest at the Republic Day parade?
Ans. Egypt

Ques 2. Will the deepest metro station in the nation be built?
Ans. Pune

Ques 3. Who was selected as the ICC Men’s T20 International Cricketer of the Year for the year 2022?
Ans. Suryakumar Yadav

Ques 4. India will supply diesel to which country through Friendship Pipeline?
Ans. Bangladesh

Ques 5. The first joint exercise between India and which country Cyclone – 1 is being organized in Jaisalmer.
Ans. Britain

Ques 6. Where did the 3rd annual Orange Festival 2023 begin?
Ans. Kohima

Ques 7. Chris Hipkins has been sworn in as the 41st Prime Minister of which country?
Ans. New Zealand

Ques 8. Who got the Best Sustainable Green Field Airport award?
Ans. Goa Manohar International Airport

Ques 9. Prabhaven Shobhagchand Shah has passed away. Who was she?
Ans. Social Worker

Ques 10. Who was appointed as the Chief Executive Officer (CEO) of Tata Trusts?
Ans. Siddharth Sharma

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here