28 & 29 April 2024 Current Affairs

0
49
28 & 29 April 2024 Current Affairs
28 & 29 April 2024 Current Affairs

Current Affairs

28 & 29 April 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 28 & 29 April 2024 

Ques 1. Which country has the world’s cheapest passport?
Ans. UAE

Ques 2. ‘Simon Harris TD’ has become the youngest Prime Minister of which country?
Ans. Ireland

Ques 3. For how many years was the tenure of Axis Bank MD and CEO Amitabh Chaudhary extended?
Ans. 3 years

Ques 4. Which country’s tennis player ‘Garbine Muguruza Blanco’ has announced her retirement?
Ans. spain

Ques 5. Which state witnessed the lowest turnout during the second phase of elections?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 6. Who has been honored with ‘Lata Deenanath Mangeshkar Award’?
Ans. Randeep Hooda

Ques 7. In which country will the ‘G7 Summit 2024’ be organized?
Ans. Italy

Ques 8. Who was honored with ‘Lata Dinanath Mangeshkar Award’ in the year 2024?
Ans. Randeep Hooda

Ques 9. Who is the Defense Secretary of India?
Ans. Giridhar Armane

Ques 10. Where is ‘Archery World Cup 2024’ being organised?
Ans. China

Ques 11. Prabowo Subianto was declared the elected President of which country?
Ans. Indonesia

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here