27 October 2022 Current Affairs

0
65
27 October 2022 Current Affairs
27 October 2022 Current Affairs

Current Affairs

27 October 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 27 October 2022 

Ques 1. Who became the new Prime Minister of Britain?
Ans. Rishi Sunak

Ques 2. Where was the second edition of the Indian Navy Commanders Conference 2021 held?
Ans. New Delhi

Ques 3. Which kingdom government has decided to restore the old pension scheme?
Ans. Punjab Government

Ques 4. Who won the women’s singles title at the VV Natu Memorial All India Senior Ranking Badminton tournament?
Ans. Malvika Bansod

Ques 5. In which state will the 52nd edition of the International Film Festival of India (IFFI) be held?
Ans. Goa

Ques 6. Federal Law Minister Azam Nazir Tarar resigned from his post He was the Law Minister of which nation?
Ans. Pakistan

Ques 7. Which state will host the ’56th National Cross Country Championships 2022′?
Ans. Nagaland

Ques 8. When is the 7th National Ayurveda Day celebrated?
Ans. 23 October

Ques 9. Which multi-satellite of Russia has been put into orbit as the first spacecraft of the orbiting constellation?
Ans. Russian Skif-D Satellite

Ques 10. Who has been appointed by the Sports Authority of India (SAI) as the new Chief Executive Officer (CEO) of the Target Olympic Podium Scheme (TOPS)?
Ans. PK Garg

Ques 11. Who has announced the employment fair recruitment drive?
Ans. Prime Minister Narendra Modi

Ques 12. What is its rank of India in the list of 43 countries of the Global Pension Index 2021?
Ans. 40

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here