26 October 2022 Current Affairs

0
39
26 October 2022 Current Affairs
26 October 2022 Current Affairs

Current Affairs

26 October 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 26 October 2022 

Ques 1. Who has launched Mission School of Excellence?
Ans. Prime Minister Narendra Modi

Ques 2. Where was the second edition of the Indian Navy Commanders Conference 2021 held?
Ans. New Delhi

Ques 3. In which state will the 52nd edition of the International Film Festival of India (IFFI) be held?
Ans. Goa

Ques 4. Which state has received the highest honor at PMAY-U Awards 2021?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 5. Which state will host the ’56th National Cross Country Championships 2022′?
Ans. Nagaland

Ques 6. Who has become India’s most generous philanthropist according to the Edelgive Huran India Philanthropy List?
Ans. Shiv Nadar

Ques 7. Who has written the book ‘The Stars in My Sky: They Are Brighten My Film Journey)’?
Ans. Divya Dutta

Ques 8. Which bank has received the DX 2022 award?
Ans. Karnataka Bank

Ques 9. Who has been appointed as its new brand ambassador in India by the mobile manufacturer ‘RealMe’?
Ans. KL Rahul

Ques 10. Which nation will host the AFC Asian Cup 2023?
Ans. Qatar

Ques 11. Where is the 5th edition of Megha Kyak Mahotsav 2022 organized?
Ans. Meghalaya

Ques 12. Which city was the host of the 6th East Asia Summit Education Minister’s meeting held in October 2022?
Ans. Hanoi, Vietnam

Ques 13. Corbett Reserve is located in which state/UT of India?
Ans. Uttarakhand

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here