24 October 2022 Current Affairs

0
46
24 October 2022 Current Affairs
24 October 2022 Current Affairs

Current Affairs

24 October 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 24 October 2022 

Ques 1. Which day is celebrated on 23 October every year?
Ans. sesame day

Ques 2. Who has been named interim CEO of Paytm Payments Bank?
Ans. Deependra Singh Rathore

Ques 3. In which state the fifth Khelo India Youth Games 2022 is to be organized from January 31 to February 11 next year?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 4. Which missile was successfully test-fired by India recently?
Ans. Agni Prime New Generation Ballistic Missile

Ques 5. Which movie star will become the first Asian-American to feature in American currency?
Ans. Anna May Wong

Ques 6. The India Chapter of the International Federation of Film Critics has released a list of how many best films in India.
Ans. 10

Ques 7. Which state ranked first in achieving the goal of ‘Responsible Consumption and Production’ included in the Sustainable Development Goal-12 during 2020-21?
Ans. Tripura

Ques 8. ‘Tiger Trump’ is a three-day joint humanitarian aid exercise between which two countries?
Ans. Indo-US

Ques 9. Who has announced the closure of COFMOW?
Ans. Indian Railways

Ques 10. On which day National Women’s Farmer’s Day or International Rural Women’s Day was organized?
Ans. 15 October

Ques 11. Who won the ‘Most Popular GI’ award in the food category in October 2022?
Ans. Hyderabadi Haleem

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here