26 May 2023 Current Affairs

0
185
26 May 2023 Current Affairs
26 May 2023 Current Affairs

Current Affairs

26 May 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 26 May 2023 

Ques 1. Where was the ‘Tiger Shark 40’ joint naval exercise held?
Ans. Chattogram (Bangladesh)

Ques 2. Who was re-appointed as the MD & CEO of Tata Chemicals?
Ans. R. Mukundan

Ques 3. Who has reached second place in the list of highest received Gl Tags?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 4. What is the name of the volcano that erupted in a volcano in Italy?
Ans. Etna

Ques 5. Who has won the men’s singles event at the 2023 Slovenia Open?
Ans. Sameer Verma

Ques 6. Sarath Babu has passed away. Who was he?
Ans. Tamil Telugu Actor

Ques 7. All India Pension Adalat has been inaugurated?
Ans. New Delhi

Ques 8. Where was the World Health Assembly organized?
Ans. Geneva

Ques 9. Which edition of ‘Qatar Economic Forum’ was held in Dubai between 23-25 May?
Ans. third

Ques 10. The Chief Minister of which state has launched the Governance Implementation Initiative?
Ans. Maharashtra

Ques 11. Indian Railways has handed over 20 broad gauge locomotives to which nation?
Ans. Bangladesh.

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here