• Sat. Apr 13th, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

26 February 2024 Current Affairs26 February 2024 Current Affairs

Current Affairs

26 February 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 26 February 2024 

Ques 1. Where has the ‘Asian Track Cycling Championship 2024’ started?
Ans. New Delhi

Ques 2. Which veteran playback singer was honored with the Lata Mangeshkar Award?
Ans. Suresh Wadekar

Ques 3. Where has the world’s highest frozen lake marathon been organised?
Ans. Ladakh

Ques 4. Where was India’s first Skill India Center inaugurated?
Ans. Sambalpur

Ques 5. Where will the country’s first ‘IIT Satellite Campus’ be developed?
Ans. ujjain

Ques 6. Where will the ‘Global Textile Expo-Bharat TEX 2024’ be inaugurated?
Ans. New Delhi

Ques 7. Who has launched the indigenous app store INDUS?
Ans. PhonePe

Ques 8. Where is the naval exercise ‘Milan’ 2024 being organised?
Ans. Visakhapatnam

Ques 9. Becomes the most valuable car company in the country?
Ans. Tata Motors

Ques 10. What percentage of foreign investment has the government approved in the space sector?
Ans. 100%

Ques 11. Where will India’s largest training center be built in Maharashtra?
Ans. Panvel

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2023 , current affairs today , current affairs 2024 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs Notesplanet.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *