26 August 2022 Current Affairs

0
70
26 August 2022 Current Affairs
26 August 2022 Current Affairs

Current Affairs

26 August 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 26 August 2022 

Ques 1. In which town has the Union Minister of State for Textiles Darshan Jardosh inaugurated the Silk Mark Expo?
Ans. New Delhi

Ques 2. India’s first commercial space situational awareness observatory is to be set up in which state/UT?
Ans. Uttarakhand

Ques 3. What is the ‘Garba’ nominated by India to be inscribed in the UNESCO Intangible Cultural Heritage List?
Ans. dance form

Ques 4. Indian Air Force will participate in the bilateral exercise organized by which nation?
Ans. Malaysia

Ques 5. To whom has the Central Government recently given Geographical Indication (GI-Tag)?
Ans. Mithila Makhana

Ques 6. India recently inaugurated the new Indian Embassy in which nation(in August 2022)?
Ans. Paraguay

Ques 7. Indian men’s volleyball team defeated which team in the Asian Under-18 Championship 2022 match to win a medal in the tournament after 14 years?
Ans. South Korea

Ques 8. Which app has introduced an in-app feature called ‘Topics’?
Ans. Ku app

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here