25 August 2022 Current Affairs

0
82
25 August 2022 Current Affairs
25 August 2022 Current Affairs

Current Affairs

25 August 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 25 August 2022 

Ques 1. When is World Organ Donation Day celebrated?
Ans. 13 August

Ques 2. What is the position of the National Seed Congress in 2022?
Ans. Gwalior

Ques 3. Who has been nominated by the Bill Gates Foundation to the Board of Trustees?
Ans. Ashish Dhawan

Ques 4. Which state has inaugurated the Rajiv Gandhi Advanced Technology Center (R-CAT)?
Ans. Rajasthan

Ques 5. Well-known Narayan Ji passed away at the age of 82, who was he?
Ans. Writer

Ques 6. Which kingdom government has signed an MoU with the Central Power Research Institute (CPRI) to set up a regional testing laboratory?
Ans. Chhattisgarh

Ques 7. Where will Hindustan Aeronautics Limited set up its first overseas marketing office?
Ans. Malaysia

Ques 8. In which nation SBI will run Indian Visa Center?
Ans. Bangladesh

Ques 9. Where did ISRO successfully test Gaganyaan’s LEM?
Ans. Andra Pradesh

Ques 10. In which kingdom will the 17th Pravasi Bharatiya Divas 2023 be organized?
Ans. Indore

Ques 11. UPI can now be used in which country other than India?
Ans. UK

Ques 12. Which eminent novelist, who was awarded the Kerala Sahitya Akademi Award in 1999, departed away at the age of 82?
Ans. Narayan

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here