26 April 2024 Current Affairs

0
139
26 April 2024 Current Affairs
26 April 2024 Current Affairs

Current Affairs

26 April 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 26 April 2024

Ques 1. Where has the first International Rainbow Tourism Conference been held?
Ans. Kathmandu

Ques 2. Reserve Bank of India (RBI) has directed which bank to immediately stop issuing new credit cards and acquiring customers online?
Ans. Kotak Mahindra Bank

Ques 3. Who will present the SOP under OneHealth initiative?
Ans. Kerala

Ques 4. Who has been appointed CVO of Cotton Corporation of India Limited?
Ans. Nidhi S Jain

Ques 5. Who directed the film “Sunflowers Were the First Ones to Know”?
Ans. Chidanand S Naik

Ques 6. Who has been appointed as the head of the central government committee on LGBTQ+ community?
Ans. Rajeev Gauba

Ques 7. In which famous temple of Kerala, Thrissur Pooram festival is organized every year?
Ans. Vadakkunnathan Temple

Ques 8. Which Indian has won two gold medals in the ACC Paracanoe Asian Championships 2024?
Ans. Prachi Yadav

Ques 9. Where was India’s largest climate clock installed to celebrate Earth Day on 23 April 2024?
Ans. New Delhi

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here