25 November 2022 Current Affairs

0
15
25 November 2022 Current Affairs
25 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

25 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

 Current Affairs 25 November 2022

Ques 1. Where has Uttar Pradesh Chief Minister Yogi Adityanath inaugurated the UNESCO – India – Africa – Hackathon 2022 on November 21, 2022?
Ans. Greater Noida

Ques 2. What is Artemisinin related to?
Ans. Malaria

Ques 3. In which state the draft of the sanitation system will be prepared on the lines of Indore in terms of cleanliness?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 4. Who won the singles title of Yonex Sunrise 34th Sub Junior Under-13 National Badminton Championship-2022?
Ans. Tanvi Patri

Ques 5. Who won the gold medal in ICQCC 2022?
Ans. NTPC team

Ques 6. Who has won the 72nd Inter-Services Volleyball Championship 2022 -23?
Ans. army red

Ques 7. On which day Africa Industrialization Day was observed?
Ans. On 20 November

Ques 8. How many gold medals did India win in South Korea’s 15th Asian Championship?
Ans. 25 gold

Ques 9. Which medal was won by Indian boxer Lovleen Borgohain in the Asia Boxing Championship?
Ans. Gold

Ques 10. Prime Minister Modi has dedicated the Kameng Hydroelectric Project to the nation. In which state is it located?
Ans. Arunachal Pradesh

Ques 11. Who has won the Abu Dhabi Grand Prix?
Ans. Max Verstappen

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here