24 November 2022 Current Affairs

0
16
24 November 2022 Current Affairs
24 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

24 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 24 November 2022 

Ques 1. When is ‘Public Service Broadcasting Day’ celebrated?
Ans. 12 November

Ques 2. In which kingdom the 9-day International Film Festival of India (IFFI) has been inaugurated?
Ans. Goa

Ques 3. Which state has introduced India’s first elephant death audit framework?
Ans. Tamil Nadu

Ques 4. Where has Blackstone American company started its business in Asia?
Ans. India

Ques 5. Which country has been removed by the US from the ‘Currency Monitoring List’?
Ans. India

Ques 6. On which day is the Foundation Day of the Jharkhand Legislative Assembly celebrated?
Ans. Every year on 22 November

Ques 7. Where has the Indian Army conducted an integrated firepower exercise ‘Shatrunash’ on November 21, 2022?
Ans. Shri Ganga Nagar

Ques 8. When is Naturopathy Day celebrated?
Ans. 18 November

Ques 9. In which kingdom will ‘RIL’ develop India’s first multi-modal logistics park?
Ans. Tamil Nadu

Ques 10. By which country has the Monster missile been launched?
Ans. North Korea

Ques 11. The renovated Tawang War Memorial located in which kingdom has been dedicated to the nation?
Ans. Arunachal Pradesh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here